Back to top

Prop de 500 positius de coronavirus al Camp de Tarragona

En les darreres 24 hores s'han confirmat 83 nous casos de coronavirus a la demarcació, 73 a les comarques de Tarragona i 10 a les Terres de l'Ebre. La xifra total és ara de 574, dels quals, prop de 500 al Camp de Tarragona. Avui han mort 5 pacients, tots a les comarques de Tarragona.
hospital de reus

Al Camp de Tarragona

Aquest diumenge, 29 de març, a la Regió Sanitária Camp de Tarragona s'han confirmat 73 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 487 el nombre de confirmats acumulats

Del total d’acumulats de la Regió, 227 es troben ingressats, dels quals 57 mantenen ingrés a l’UCI. Durant el dia hi ha hagut 5 morts, elevant a 24 els morts acumulats.

A les Terres de l'Ebre

Pel que fa a la Regió Sanitària Terres de l'Ebre, hi ha hagut 10 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 87 el nombre de casos acumulats. Del total d'acumulats de la Regió, n’hi ha 31 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a l'UCI. Avui no hi ha hagut morts a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre.
Des de l’inici de la crisi s’han donat 4 altes hospitalàries a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Aquestes persones continuen la recuperació al seu domicili amb seguiment per part de l’equip d’Atenció Primària.

A tot Catalunya

Segons el Departament de Salut, durant les darreres hores s’han confirmat 1.131 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 16.157. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 1.410 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.512 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 2.600 són professionals sanitaris.

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total acumulat de 560 positius de coronavirus SARS-CoV-2. Del nombre total de casos, 152 són professionals sanitaris. 62 persones han mort amb la Covid-19.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 4.125 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19, 173 de les quals en el brot d’Igualada.

canalreus a telegram

Notícies relacionades