Back to top

Prop de 800 matemàtics es reuneixen en un congrés virtual

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el 3r. Congrés Català d'Educació Matemàtica, després que la pandèmia l'obligués cancelar el mes de juliol. S'ha organitzat entre Reus i Tarragona, i ha passat del format presencial previst inicialment, al format virtual.

Prop de 800 docents matemàtics han participat en el 3r. Congrés Català d'Educació Matemàtica, un esdeveniment que se celebra cada 4 anys i que busca l'aprenentatge a partir de compartir coneixements i experiències. Enguany ha comptat amb 100 ponències i algunes conferències.

12 reptes pels docents matemàtics

A diferència de l'anterior congrés, aquest no ha volgut concloure amb un llistat de conclusions sobre la taula, sinó amb un llistat de reptes o propòsits per tal que els docents millorin la seva feina. Un dels quals, per exemple, aconseguir que tots els centres educatius de Catalunya tinguin un laboratori de matemàtiques.

Un passeig matemàtic per Reus en format geocatxing

En el marc del congrés, un equip reusenc ha organitzat un geocatxing basat en un passeig matemàtic per Reus, és a dir, un joc en què s'han de resoldre un seguit de preguntes matemàtiques relacionades amb l'observació de determinats elements de la ciutat per trobar on s'amaga el tresor.
Aquest joc quedarà penjat a la xarxa perquè el pugui resoldre tothom qui vulgui.

Paraules clau:

Notícies relacionades