Back to top

A prop de casa, una de les prioritats d'Isaac Cuenca

El futur d'Isaac Cuenca a hores d'ara és incert. L'extrem es troba lliure després de rescindir el seu contracte amb l'Hapoel israelià, i mentrestant, realitza la pretemporada amb el Club de Futbol Reus Deportiu. Hi ha opcions de quedar-se?
Isaac Cuenca atenent als mitjans després de l'entrenament

Isaac Cuenca no té res clar.

"Estic esperant una oferta de Primera Divisió, però també estic entrenant amb el Reus i veient les sensacions que això em provoca".

El futbolista reusenc s'ha incorporat als entrenaments de pretemporada del primer equip a l'espera de decidir el seu futur. No vol perdre la forma i, quina millor manera hi ha, que entrenar a casa, amb coneguts, i a prop de la seva família.

Aquest últim factor és el que pot fer decantar o no la balança sobre si el seu camí és quedar-se a l'Estadi Municipal. Amb una filla, i amb vincles a Reus, potser no seria tan improbable veure'l vestit de roig-i-negre la temporada vinent.

"He parlat amb el club, i mai se sap", comenta Cuenca, "Estic entrenant, m'estic sentit bé i amb confiança. Pot ser que es doni la circumstància".

L'extrem va rescindir contracte amb l'Hapoel israelià aquest mes de juny i ara, es troba lliure. D'aquesta època se n'emporta un record agredolç, ja que, tot i guanyar la lliga, el motiu del seu fitxatge era jugar Champions. Els camells van perdre a fase de grups, però això no va impedir que Cuenca sumés un nou títol al seu palmarès i que s'emportés nou gols que podrien ser molt útils a la Divisió de Plata.

Isaac Cuenca: "Enlloc com a casa"

Veurem que decideix finalment Isaac Cuenca si la seva primera opció no arriba a bon port, una bona oferta de Primera Divisió.