Back to top

El proper ple municipal limitarà els sous de directius

La reorganització de l'entramat d'empreses municipals de Reus, obligat per la Llei Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local (LRSAL), ha fet el primer pas. Per tal de posar en ordre l'administració pública municipal, el govern portarà, al ple de divendres, la reorganització dels òrgans de govern i els sous del personal directiu de les entitats dependents de l'Ajuntament.

Deu de les trenta entitats afectades per la modificació de la quantitat de membres dels seus òrgans de govern els hauran de reduir: el Conscorci d'Inversions Públiques, el Consorci del Teatre Bartrina, el Consorci de Promoció Turística Comercial i Cultural Reus Vitalitat, l'Institut Municipal de Puericultura Dr. Frías, la Fundació IMFE Mas Carandell, la Fundació Oficial de la Fira de Reus, la Fundació Sagessa Salut, la Fundació per a l'atenció social, la Fundació per a l'Acció Educativa, la Fundació Recerca i Docència i Formació en l'Àmbit Sanitari.
Pel que fa als sous dels directius, els nous límits establerts afecten a 21 llocs de treball. En funció de la categoria, els càrrecs directius tindran un límit d'entre 56.974 i 135.000 euros. A partir d'ara, la modificació d'aquests límits salarials haurà de passar per l'aprovació del plenari municipal. 

Ampliarem la informació al proper informatiu (14h).