Back to top

Propostes de l'oposició per afrontar la COVID-19

Els grups de la CUP i Ciutadans participaran a la reunió sobre l'Estratègia Municipal per a la Reactivació Econòmica i Social a Reus.
Propostes de l'oposició per afrontar la COVID-19.

El grup municipal de la CUP a Reus proposa refer els pressupostos per tal que contemplin la situació derivada de la COVID-19. Els anticapitalistes asseguren que els comptes aprovats ara fa 6 mesos, no s'adapten a les noves necessitats sorgides arran de l'emergència sanitària.

A més, els cupaires també defensen que els nous pressupostos municipals s'han de treballar amb la participació de diferents taules sectorials per tal que ningú es quedi enrere davant aquesta situació. La Candidatura creu que cal reforçar les partides destinades a polítiques d’habitatge, estratègies de reactivació de l’economia local i garantir el control sobre els serveis públics municipals.

Ciutadans també donarà suport i col·laboració per minimitzar l'impacte de la crisi de la COVID-19

Per altra banda, el grup de Ciutadans proposarà un pla de recuperació econòmica amb accions concretes com adaptar la fiscalitat municipal per tal d'impulsar l'activitat empresarial i comercial de la ciutat. En aquest sentit la formació taronja ha remarcat que l'objectiu és el de "recuperar el ritme habitual de Reus al més aviat possible i atenuar els efectes de la crisi en empresaris i famílies”.

Totes dues propostes seran presentades a la reunió sobre l'Estratègia Municipal per a la Reactivació Econòmica i Social que l'alcalde Carles Pellicer ha convocat per aquest dimecres.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades