Back to top

Protecció Civil investiga l'aparició d'unes olors al Polígon Químic

Bombers, Mossos i ambulàncies del SEM s'han desplaçat, juntament amb efectius de la Policia Local de Vila-seca, al polígon sud de Tarragona. També s'ha tallat una carretera per precaució.
Protecció Civil

Diversos efectius de Protecció Civil s'han desplaçat al polígon químic sud de Tarragona a primera hora d'aquest dijous, després que es detectessin olors i un núvol de color blanc. Juntament amb Protecció Civil també s'ha desplaçat a l'indret dotacions de Bombers, Mossos, ambulàncies del SEM i la Policia Local de Vila-seca. 

A hores d'ara es desconeix l'origen de les olors. S'ha contactat amb empreses de la zona per intentar esbrinar si alguna d'elles havia tingut alguna fuita. 

Durant una hora, aquest dijous al matí, s'ha tallat la carretera C-31B per comprovar l'origen del núvol. Protecció Civil ha acabat assegurant que les lectures que s'han fet han tingut un resultat negatiu

Evacuada una empresa del Baix Penedès

Precisament aquest migdia s'ha hagut d'evacuar una empresa de Santa Oliva per una possible fuita. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a dos quarts d'una, en la qual els treballadors patien picor als ulls i a la gola. Dos d'ells, de fet, han hagut de ser atesos pel SEM. 

Paraules clau: