Back to top

Prova de foc pel Reus Deportiu al Palau

La Lliga Europea torna a la capital del Baix Camp per enfrontar el Reus Deportiu i el Porto en el que es preveu com un dels matxs més emocionants de la temporada.
Tiago Rafael en la prèvia del Reus Deportiu - FC Porto

Amb el retorn de la fase de grups de la Lliga Europea a Reus, s'espera que el Palau d'Esports sigui escenari d'un dels partits més esperats de la temporada fins al moment. El primer visitant a La Bombonera serà ni més ni menys que el subcampió de l'any passat, el Porto, qui aquest 2018 ha arrencat la lliga continental situant-se primer de grup a costa del St. Omer. Els dracs hauran de demostrar a la capital del Baix Camp que enguany els equips lusitans formen la millor lliga del món. Explica les potencialitats dels roig-i-blancs, el portuguès Tiago Rafael, jugador del Reus Deportiu.

"Són un equip molt organitzat ofensivament, saben ocupar els espais. La plantilla està formada per grans jugadors que, amb les seves individualitats, poden decidir un partit".

Els de Jordi Garcia no van tenir tanta sort en la seva estrena europea amb la derrota a Itàlia davant el Lodi. Dissabte però tenen tres elements fonamentals amb els quals no comptaven en el passat encontre: una ratxa de dues victòries consecutives, un Palau corejant el seu nom, i el retorn del cervell de l'equip, Romà.

Tiago Rafael: "Intento sortir a pista amb la consciència tranquil·la. Si el Palau està ple millor, ja que l'afició ajuda en moments de debilitat. A tot equip li agrada que l'animin".  

El partit s'iniciarà dissabte, 16 de novembre, a les nou de la nit.