Back to top

El PSC acusa el govern d'incompetent pel tancament del Carrilet

Acusen Carles Prats, regidor responsable dels Mercats, d'haver afirmat que el tancament de l'equipament es va aprovar per unanimitat. El govern defensa Prats i recorda que el que es va informar que s'havia aprovat per unanimitat era el procés de comercialització del Mercat Central.
carrilet

El grup municipal del PSC ha desmentit ha través d'un comunicat que hagi donat suport al tancament del mercat del Carrilet anunciat pel govern municipal.

Segons els socialistes reusencs "aquest anunci és una mostra més de la incompetència de la gestió d’aquest govern i la seva visió reduccionista que empetiteix dia a dia la nostra ciutat"

"El regidor ha fet afirmacions falses"

carrilet

Els socialistes lamenten "que el regidor responsable dels Mercats [ Carles Prats ] hagi fet afirmacions falses, dient que la decisió es va acordar per unanimitat del tots els grups, mentint als paradistes i als mitjans de comunicació per tal de confondre l’opinió pública". El govern insisteix que Prats no va mentir i que el que va dir que s'havia aprovat per unanimitat és la proposta de comercialització de les parades vacants del Mercat Central. 

No figurava a l'ordre del dia

En el comunicat el PSC de Reus explica que el passat dia 4 de febrer va tenir lloc una reunió del consell d’administració de l’empresa Reus Mobilitat i Serveis, d’on depenen els mercats, i segons els socialistes "en cap cas figurava a l’ordre del dia un acord en relació al tancament del mercat."

Accions per mantenir el Carrilet obert

El PSC anuncia que farà totes les accions necessàries per tal que el Mercat del Carrilet pugui continuar la seva activitat, "aportant propostes que potenciïn la seva activitat, treballant al costat dels paradistes i amb el suport dels clients i veïns del barris propers a l’equipament."

Paraules clau:

Notícies relacionades