Back to top

El PSC apunta a la fraternitat per solucionar la fractura social

Els socialistes, amb Rosa Maria Ibarra al capdavant, han apel•lat a la fraternitat i el que consideren 'falsedats del procés' per assegurar que el seu candidat Miquel Iceta desencallarà la situació actual catalana.
psc

Decorada amb senyeres i banderes de partit, la Sala Santa Llúcia ha estat l'escenari de l'acte de final de campanya del PSC. La cap de llista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra ha assegurat que són l'única formació que té un programa amb propostes exclusives del territori, a la vegada que ha assegurat que les forces independentistes han provocat una fractura social.

Per la seva banda, el candidat reusenc Andreu Martín ha carregat molt durament contra Carles Puigdemont, acusant-lo d'haver fugit a l'estranger per evitar debatre, entre d'altres, amb Miquel Iceta. A la vegada, ha assegurat que Puigdemont no ha governat per tots els catalans.

En l'acte també hi va ser present Francisco Salazar, secretari executiu d'Acció Electoral del PSOE, qui ha posat èmfasis en la que considera una necessitat urgent de recuperar la potència de Catalunya com a punta de la llança de l'estat espanyol.