Back to top

El PSC denuncia amenaces a una regidora de Mont-roig del Camp

Els socialistes asseguren que una representant de la formació a l'Ajuntament del municipi del Baix Camp ha estat objecte d'amenaces. Segons expliquen en un comunicat, algú ha fet pintades al vehicle i a la casa particular de la víctima i condemnen rotundament els fets.
Mont-roig amenaces

"El PSC condemna de forma rotunda les pintades amenaçants que han aparegut a Mont-roig del Camp i que, per primera vegada, han afectat la casa particular i el cotxe d’una regidora del grup socialista de l’Ajuntament". Així arrenca un comunicat que han fet públic aquest dilluns el PSC en el qual condemnen les pintades i amenaces que ha rebut una regidora socialista. 

En l'escrit asseguren que algú ha pintat "traïdors", "fora del poble" o "l'enemic el tenim a l'Ajuntament", amb la imatge dels set regidors del partit al consistori de Mont-roig del Camp. "Cal recordar que el PSC va guanyar les eleccions municipals amb el 34% dels vots, incrementant tant el nombre de sufragis com el de regidors", recorda el comunicat.    

Manifestació de vandalisme sectari

Fran Morancho, l'alcalde de Mont-roig, titlla de "greus" els fets i els condemna assegurant que "aquesta nova manifestació de vandalisme sectari que ja amenaça les persones a casa seva. Tots els i les demòcrates hem de mostrar el nostre rebuig a fets tan lamentables, sense ambigüitats. En cas contrari ningú pot saber quin serà el proper objectiu dels feixistes violents". 

L’alcalde manifestat tot l’escalf "de la bona gent del municipi a la regidora que ha estat assenyalada pels vàndals. Mont-roig és i serà un poble sinònim de llibertat, amb pau i tolerància. Els violents mai aconseguiran trencar la nostra convivència. Confio que tots els grups municipals condemnin aquestes accions del tot reprovables". 

Crida a la serenitat 

Per la seva part el PSC reitera que denunciarà tots els atacs i amenaces de què siguin objecte els regidors i regidores socialistes que estan als ajuntaments i les institucions perquè representen una part molt important del poble de Catalunya que no serà silenciada pels violents i els intolerants.

Finalment, el PSC torna a fer una crida a la serenitat i a no justificar, ni per acció ni per omissió, la violència descontrolada que aquestes darreres nits ha sacsejat nombroses ciutats del país. "Aquells que creuen que atacant-nos posaran en qüestió els nostres valors socials i conviccions democràtiques estan molt equivocats", asseguren.