Back to top

El PSC denuncia que les AMPES de Reus no han rebut la liquidació de les beques menjador

El PSC mostra el seu malestar per les queixes rebudes per les AMPES de la ciutat. El grup municipal reclama mesures urgents per fer efectiu el pagament de les beques menjador atorgats per l'Ajuntament
el grup municipal del PSC

'És inacceptable que les AMPES de la nostra ciutat no hagin rebut la liquidació de  les beques de menjador, que va atorgar l’Ajuntament de Reus  pel curs 2016-2017', manifesta Andreu Martín, portaveu del PSC. 

En un comunicat, el PSC denuncia que fa mes i mig que va finalitzar el curs escolar i les AMPES continuen, a dia d’avui, esperant la liquidació de l’últim trimestre. Aquest pagament correspon a les beques de menjador que l’Ajuntament de Reus va atorgar pel curs 2016-2017.

'Es inadmissible que les AMPES hagin de finançar aquest servei. Aquesta qüestió no afecta per igual a totes les AMPES, ja que va en funció del percentatge d’infants becats i de la realitat social que tenen en cada escola. Això es tradueix en que els centres escolars que tenen una realitat social més vulnerable i per tant més infants becats, moltes vegades depenen d’aquest ingressos per pagar als proveïdors dels serveis de menjador', expliquen els socialistes en un comunicat.

Per aquests motius el Grup Municipal del PSC ha instat a la regidora Montserrat Vilella, a que  solucioni de forma  efectiva i ràpida  la situació actual. Al mateix temps s’ha demanat que a la següent comissió informativa s’expliqui perquè no s’ha fet efectiu el pagament en temps i forma i es revisi el sistema per evitar que  les AMPES hagin de finançar un servei que ha de pagar l’Ajuntament de Reus.