Back to top

El PSC exigeix "la continuïtat" del Carrilet

Els socialistes han presentat una moció al plenari d'aquest divendres per tal que es faci una nova concessió de llicències i es pugui salvar el Mercat del Carrilet. Volen que l'equipament sigui viable.
mercat

"Que l’Ajuntament de Reus iniciï les gestions per a una nova concessió de llicències de parades al Mercat del Carrilet, per tal que pugui mantenir la seva activitat donant servei als barris de l’entorn i al conjunt de la ciutat". És el que reclamarà el PSC al plenari d'aquest divendres a l'Ajuntament de Reus. Els socialistes estan en contra que es tanqui l'equipament i volen que el govern exhaureixi totes les vies per tal de garantir-ne la continuïtat. 

De fet, el PSC també demana que "s'analitzin les accions necessàries per tal que el mercat sigui viable econòmicament i comercialment i aporti propostes que potenciïn la seva activitat, treballant al costat dels paradistes i amb la complicitat de clients i veïns dels barris propers". Tot plegat amb el recentment creat Consell Assessor de Mercats. 

Andreu Martín, el portaveu dels socialistes a l'Ajuntament de Reus, assegura que "el govern no es pot rendir". Diu Martin que no es pot perdre un servei com el mercat i que "cal estudiar noves fórmules per donar-li continuïtat i perquè els paradistes interessats puguin tornar a obtenir una llicència d'activitat en aquest mercat". 

Reducció de clients

El PSC admet que el Carrilet ha perdut clients però reitera que "cal treballar perquè torni a ser rendible i viable". Lliguen la dinamització del mercat a la renovació de la zona i l'entorn. 

De fet, el govern havia previst una millora urbanística a la zona que ha de contemplar, també, una modernització de l'estació d'autobusos. Una idea que ara s'ha de repensar i plantejar de nou amb la desfeta del Carrilet. 

Paraules clau:

Notícies relacionades