Back to top

PSC i Cs titllen el pacte de Cambrils de supremacista

Les dues formacions també coincideixen en criticar que Oliver Klein s'ha venut a Mendoza perquè, amb ells, exigia una alcaldia impossible.
pacte

Les reaccions al pacte de Cambrils entre Esquerra, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà no s'han fet esperar. Tant Ciutadans, la segona força votada a les eleccions del 26 de maig, com Partit Socialista, antic soci de govern al consistori, han coincidit en titllar el nou pacte de 'supremacista'. Ana López, candidata del PSC, després de desitjar sort i encerts a la nova alcaldessa, posa en el punt de mira les formes en què es va fer el pacte. López assegura que en la reunió que es va mantenir entre socialistes, Ciutadans i Nou Moviment Ciutadà, Oliver Klein exigia l'alcaldia.

Des de la formació taronja comparteixen la visió dels socialistes envers l'actitud de Klein i l'avisen que en el nou pacte, no tindrà el paper que desitjava. Curiosament, en l'anterior pacte forjat al 2015 entre Esquerra, PSC i CiU era la formació d'Oliver Klein qui criticava la manera en com s'havia fet i comunicat, denunciant que se'n va assabentar a causa de la premsa.

Notícies relacionades