Back to top

El PSC de Mont-roig governarà amb minoria de la mà d'IMM

Fran Morancho suma un regidor més als 7 que va obtenir a les passades eleccions municipals i es queda només a un regidor de la majoria absoluta.
El PSC de Mont-roig governarà amb minoria de la mà de IMM. Fran Morancho suma un regidor més als 7 que va obtenir a les passades eleccions municipals i es queda només a un regidor de la majoria absoluta. ple d'investidura Ajuntament Mont-roig del Camp

Per primera vegada a la història de Mont-roig del Camp, un ple municipal no s'ha portat a terme al nucli que porta el seu nom, sinó que ho ha fet a Miami Platja. Concretament, els 17 regidors que formen el consistori mont-rogenc han estat citats al Teatre del Centre Polivalent. Segons l'alcalde del municipi, Fran Morancho, es tracta d'una "reivindicació que ve de lluny", amb la qual es vol "reconèixer simbòlicament una part del municipi on hi viu el 60% de la població.

Un escenari on ha tingut lloc el ple de constitució de l'Ajuntament de Mont-roig. Com ja va avançar Canal Reus, el PSC de Mont-roig Miami governarà amb minoria en coalició amb Plataforma Impulso. D'aquesta manera, Fran Morancho suma un regidor més als 7 que va obtenir a les passades eleccions municipals i es queda només a un regidor de la majoria absoluta. No obstant, la regidora de Ciutadans, Ibana Pacheco, també ha mostrat la seva voluntat de fer-los costat.

Els tres regidors d'Esquerra Repúblicana - Moviment d'Esquerres es quedaran, finalment, a l'oposició. Malgrat que en un primer moment semblava que les dues formacions podrien arribar a un acord, el PSC va acabar fent un pas endarrere davant la negativa dels seus votants. Junts per Mont-roig, amb 3 regidors, i Ara Verds per Més, amb 2, tanquen el plenari mont-rogenc.