Back to top

El PSC proposa una zona verda a l'avinguda del Comerç

ELIZABETH LÓPEZ

Francesc Vallès s’ha marcat com a objectiu transformar els 36.000 metres quadrats de terrenys situats entre la via del tren i l’avinguda del comerç en una zona verda. El candidat socialista considera indispensable remodelar aquesta zona que també tindria un auditori a l’aire lliure i una cafeteria.

Crear la zona verda més gran de Reus, aquesta és una de les grans propostes del socialista Francesc Vallès. El candidat a l’alcaldia vol remodelar l’espai existent entre l’estació de Renfe i l’Avinguda del comerç, actualment en desús, i convertir-lo en un espai de lleure. Vallès ha insistit que cal d’obrir un pulmó a la ciutat i donar-li una utilitat a aquest espai que a més a més garanteixi la connectivitat del centre de la ciutat amb el Barri Gaudí.

L’espai també tindria una zona de restauració i un auditori a l’aire lliure però Vallès ha avançat que el cost de la remodelació d’aquesta infraestructura seria mínim perquè demanarien a Adif la cessió dels terrenys.

Per poder dur-ho a terme, el candidat a l’alcaldia ha admès que s’hauria de fer una readjudicació dels terrenys en el proper pla urbanístic.