Back to top

El PSC reclama el desplegament de la policia de proximitat

Els socialistes de Reus proposen també que es recuperi la figura de l'agent de proximitat. El seu portaveu, Andreu Martín, assegura que "Reus travessa una greu situació d'inseguretat".
Guàrdia Urbana Reus

"Que l’Ajuntament de Reus iniciï el desplegament de la policia de proximitat, amb patrulles al carrer estables per a cada barri; que realitzi una diagnosi dels punts de la ciutat on hi ha més conflictes relacionats amb l’incivisme i la inseguretat; i que es comprometi a donar resposta ràpida quan hi hagi conflictes que requereixin la intervenció de la guàrdia urbana". Aquest són els acords proposats pel PSC en una moció que es presenta aquest divendres al plenari municipal. 

La moció defensa que es recuperi la figura dels agents de convivència "que treballin a peu de carrer pel civisme i la convivència", a més de dotar la Guàrdia Urbana dels "mitjans materials i personal qualificat necessaris per poder desenvolupar totes les tasques". 

Diagnòstic: inseguretat i invicisme

PSC

Andreu Martín, el protaveu del grup municipal del PSC a Reus, assegura que la proposta neix de les reclamacions dels veïns de determinats barris de la ciutat. Entre d'altres, els del Carme, que "farts de l'onada de robatoris o ocupacions a la zona fins i tot amenacen de realitzar patrulles nocturnes si persisteix la inseguretat". També veïns de Mas Pellicer que segons el PSC denuncien "l'abandonament del barri per part de l'Ajuntament en matèria de seguretat". A tot plegat, hi sumen els veïns de Mas Vilanova, que es queixen de l'incivisme dels conductors i del caos circulatori que s'origina al voltant del Pare Manyanet

Segons Martín, "Reus travessa una greu situació en matèria d’inseguretat i d’incivisme que cal gestionar i corregir de manera urgent" i afageix que es demostra "que la seguretat i el civisme dels reusencs i reusenques compta amb diversos punts negres a la ciutat i requereixen d’una ràpida actuació per part del govern".

Notícies relacionades