Back to top

El PSC reclama que es replantegi el tancament del Mercat del Carrilet

Els socialistes han presentat una desena de propostes per ubicar al lloc on actualment es troba el mercat un cop es tanqui l'activitat. Ara bé, en tots els casos contemplen que hi hagi un mercat per no perjudicar els veïns del barri.

El grup municipal del PSC ha exposat aquest dimarts des del Mercat del Carrilet un reguitzell de propostes per ubicar-hi si finalment s'ha de construir un nou equipament a la zona. Entre d'altres, proposen que s'hi ubiqui el Consell Comarcal del Baix Camp, una oficina turística o també pisos de protecció oficial. En tot cas creuen que caldria garantir un mercat a la zona per no perjudicar el barri. 

I és que a hores d'ara està previst que el mercat tanqui portes el mes de juliol. Segons el govern, l'equipament no té futur, però en canvi, des de l'oposició, el PSC denuncia que no hi ha cap aspecte tècnic o econòmic que obligui a abaixar la persiana. Per tot plegat reclamen que es replantegi el tancament i demanen que fins que no hi hagi una alternativa viable a l'actual equipament es mantingui l'activitat per no deixar el barri sense mercat i per no deixar els paradistes sense feina. 

Paraules clau:

Notícies relacionades