Back to top

El PSC titlla el nou pacte de Cambrils de supremacista

La formació liderada per Ana López no ha trigat ni dues hores a comentar l'acord a què han arribat ERC, JxC i NMC per liderar el nou govern municipal sorgit de les eleccions del 26M. Els socialistes veuen amb preocupació la situació perquè, literalment, "passarà el país per davant del municipi".
Ana López PSC

El PSC considera preocupant la suma d'ERC, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà. En un comunicat enviat als mitjans volen "mostrar la nostra preocupació pel futur que un acord d'aquesta naturalesa en el que ja s'ha dit que posarà el país per davant del municipi. per tant, estem davant d'un acord que no és programàtic". Puntualitzen que l'acord no té en ment el benefici col·lectiu i tot i que admeten que donarà estabilitat al govern també asseguren que "restarà possibilitat de marcar el rumb que necessita Cambrils". 

"Episodi de supremacisme"

Des del PSC mostren la seva preocupació perquè a partir d'ara "el nostre ajuntament, la nostra ciutat turística, posi per davant les banderes per damunt de la neutralitat institucional la qual en aquest mandat ens hem encarregat de mantenir, no sense dificultats. Episodis de supremacisme poden fer que Cambrils es ressenteixi". 

El PSC es queixa, sobretot, de les formes de tot plegat. Diuen que des que es van fer públics els resultats dels comicis "no ens hem amagat" i insisteixen que "hem estat parlant amb altres partits amb representació per poder formar una alternativa sòlida". De tot plegat se'n desprèn que els socialistes haurien preferit pactar amb Ciutadans i NMC. De fet, Oliver Klein ha reconegut que existia una alternativa al govern signat. 

Ciutadans: "Decebuts amb Oliver Klein"

La segona força més votada aquestes eleccions a Cambrils, Ciutadans, també ha sortit a la palestra. En aquest cas a través de les xarxes socials. 

Notícies relacionades