Back to top

El públic jove, l'aposta de la programació 2020 del Bartrina

Hi haurà espectacles que s'aplicarà un descompte del 50% a usuaris d'entre 12 i 35 anys.
TEatre bartrina

El principal objectiu: el públic jove

El públic jove és el principal objectiu del Teatre Bartrina per a la pròxima temporada Hivern - Primavera. I és que, descomptes del 50% en alguns espectacles i seguir formant part d'ESCENA 25 són algunes de les propostes per acostar-se aquest sector de la població.

Espectacles del territori i locals

No obstant això, el consorci del Teatre Bartrina continua apostant per la qualitat i l'alternativa de la seva programació amb espectacles del territori i locals, i també d'arreu del País.

Teatre bartrina

Joan Masdéu, TEBAC, Gata Borda i Clownic

Pel que fa al món teatral reusenc, damunt de l'escenari hi pujaran: Joan Masdéu, el Teatre Estable del Baix Camp, La Gata Borda i Clownic. Mentre que també hi seran presents peces com 'Abans que es faci fosc' amb Miriam Iscla o 'Els Ocells' de la Cia. La Calòrica. Tot això, sense oblidar-se del fòrum de l'espectador, que ha estat un dels èxits de l'edició anterior.

Teatre Bartrina

Cites que ja són tradició

El projecte educatiu Tots Dansen, el Black Music Festival o el Concurs Exposició Nacional de Roses seran algunes de les cites que tornaran a ser presents en la programació.

18 espectacles i 22 representacions

L'espectacle que inaugurarà la temporada serà el concert del Lluís Capdevila el pròxim 26 de gener, i es tancarà el 30 de maig amb la representació de "Solitud" de Víctor Català. Un total doncs, de 18 espectacles amb 22 representacions amb propostes per a tots els públics i gustos.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades