Back to top

Puigdemont ajorna la declaració d'Independència

Centenars de persones es concentren al Mercadal per seguir el missatge del President Puigdemont que, finalment, aposta per suspendre momentàniament la declaració d'Independència i obrir un procés de diàleg durant les properes setmanes
Pendents del Parlament

El president Puigdemont aposta per suspendre momentàniament la declaració d'Independència i obrir un procés de diàleg durant les properes setmanes. Aquest ha estat, finalment, el fragment més destacat del discurs de Carles Puigdemont que ha caigut, com un gerro d'aigua freda, a sobre dels centenars de reusencs concentrats a la plaça del Mercadal.

Precisament,  l'Assemblea Nacional Catalana de Reus i l'Òmnium han instal·lat una pantalla gegant a la plaça del Mercadal per seguir, en directe, la compareixença d'aquesta tarda al Parlament.

La gent que s'ha començat a concentrar, primer, minuts abans de les 18:00 hores, i després de l'aplaçament d'una hora, a partir de les 19:00 ha ocupat bona part de la plaça. Un dels moments més aplaudits per la ciutadania ha estat l'arribada del president i l'entrada dels diputats de la CUP a l'hemicicle.

Després de la no declaració d'Independència del president, la plaça s'ha anat buidant en pocs minuts.

Notícies relacionades