Back to top

Puigdemont es reuneix amb comandaments policials i autoritats a Cambrils

Visita institucional del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Cambrils aquesta tarda de divendres. El president ha conegut de primera mà els fets ocorreguts i s'ha reunit amb els principals responsables dels dispositius de seguretat.
Puigdemont es reuneix amb comandaments policials i autoritats a Cambrils

De fet, Puigdemont ha arribat a l'Ajuntament de Cambrils a les cinc de la tarda on s'ha reunit amb les autoritats polítiques i els responsables implicats en el dispositiu de seguretat. D'allí s'ha desplaçat fins al passeig marítim cambrilenc - acompanyat de l'alcaldessa del municipi Camí Mendóza i del delegat territorial Òscar Peris- on ha mantingut una conversa amb un responsable dels Mossos d'Esquadra.

L'agent li ha explicat la cronologia detalls de l'acció policial, com per exemple, que fou un agent de la policia catalana qui va abatre tot sol els primers quatre terroristes. Es tracta del company de patrulla de l'agent ferida durant l'atac terrorista i que va ser donada d'alta poques hores després dels fets.

El president del govern català s'ha finalitzat la seva visita a la comissaria de Cambrils on ha mantingut una breu reunió amb els comandaments territorials dels Mossos d'Esquadra.

A continuació els hi oferim una entrevista amb Camí Mendoza, batllessa de Cambrils i el màxim responsable de la policia local, Josep Muñoz.