Punt per continuar sumant

El CF Reus empata (0-0) davant el Real Oviedo en un duel on cada equip ha dominat una de les dues parts del partit. Es roig-i-negres se situen, provisionament, a la dotzena posició de Segona Divisió amb 30 punts.
crònica reus oviedo

Fotografia: LaLiga

El Club de Futbol Reus Deportiu ha aconseguit un punt molt important (0-0) davant el Real Oviedo, un dels equips més potents de Segona Divisió. Els roig-i-negres han continuat en al línia de millora dels darrers partits i han gaudit de minuts de molt bon joc davant el conjunt asturià. Vítor Silva i Karim Yoda han estat els jugadors reusencs més destacats. L'equip d'Aritz López Garai suma 30 punts i se situa, provisionalment, a la dotzena posició de Segona Divisió.

Partit obert entre Club de Futbol Reus Deportiu i Real Oviedo. El conjunt asturià ha sortit decidit pressionant la sortida de pilota roig-i-negra. Els visitants han estat els primers en avisar. Al minut 1' Berjón ha provat un xut que ha sortit per la dreta de la porteria de Badia després d'una transició molt ràpida. Els reusencs han respòs al 4' amb una vaselina de Máyor intentant treure petroli d'una errada defensiva rival.

L'equip del sancionat Aritz López Garai, dirigit per Xavi Bartolo, ha aconseguit fer-se poc a poc amb el domini del l'encontre. Els visitants han perdut forçes pilotes i el Reus ho ha aprofitat per recuperar ràpidament les pilotes. Malgrat això, el Real Oviedo s'ha acostat amb perill a l'àrea roig-i-negre en les poques accions que ha tingut. Una de les ocasions més perilloses ha arribat a minut 17' quan Linares, des de la frontal, ha rematat l'esfèric enviant-lo fora per ben poc.

El CF Reus ha gaudit de diverses transicions ràpides amb un Karim Yoda molt elèctric. L'extrem ha protagonitzat diversos contraatacs i jugades individuals provocant les ovacions dels aficionats roig-i-negres. Sens dubte, ha estat el partit més complet del davanter francès des de que vesteix la samarreta de la capital del Baix Camp. Per una altra banda, l'associació Vítor Silva-Gus Ledes-Carbonell ha funcionat molt bé fent carburar a la perfecció la sala de màquines reusenca. Precisament, aquest últim ha caçat una pilota morta dins l'àrea visitant però el seu xut ha acabat refusat per la defensa.

En els darrers 15 minuts de la primera part, el CF Reus ha passat a tenir el domini del partit. L'oportunitat més clara, i la més perillosa de la primera part, ha arribat a pocs segons del descans. Karim Yoda, en una jugada on ha posat tota l'empenta possible, ha acabat plantant-se tot sol davant del porter i el seu xut ha sortit desviat.

A la represa, ha sorgit una de les polèmiques del partit. Pablo Íñiguez ha fet un possible penal sobre un jugador del Real Oviedo. La jugada ha acabat en un no res ja que l'acció venia d'un fora de joc visitant. A mesura que han avançat els minuts els visitants han passat a dominar el partit. Al minut 54' el conjunt asturià ha gaudit d'una ocasió molt perillosa. Tito ha perdut una pilota en defensa, Linares ha rematat davant Badia i el porter roig-i-negre ha refusat el xut. Pocs minuts després, Badia s'ha tornat a lluïr en una nova acció de Linares. El CF Reus ha viscut un dels trams de partit més delicats sens gaudir de la possessió de la pilota i aguantant els atacs del Real Oviedo.

El CF Reus s'ha bolcat a l'atac en els darrers minuts de partit. Els roig-i-negres han reclamat unes possibles mans de la defensa del Real Oviedo al minut 86' de partit. L'àrbitre ha donat les mans per involuntàries. Ja en el temps d'afegit, els reusencs han gaudit de dos córners molt perillosos però l'encontre ha acabat amb el definitiu 0-0. Els homes d'Aritz López Garai sumen un punt molt important davant d'un dels equips més potents de Segona Divisió. El CF Reus se situa, provisionalment, a la dotzena posició de Segona Divisió amb 30 punts, 4 per sobre de les posicions de descens. El proper partit del roig-i-negres tindrà lloc el diumenge 4 de febrer a les 18:00 hores al camp del Numancia.

La fitxa del partit

CF Reus: Edgar Badia, Menéndez, Tito, Íñiguez, Campins, Gus Ledes, Carbonell, Vítor Silva, Yoda (David Haro 84'), Fran Carbia (Cámara 70') i Máyor (Edgar Hernández 87')

Real Oviedo: Herrero, Johannesson (Cotugno 89'), Verdés, Forlín, Folch, Linares (Varela 88'), Yeboah (Toché 71'), Christian Fernández, Saúl Berjón, David Rocha i Mossa

Targetes: pels locals Yoda (63'), Cámara (81') i pel visitant Verdés (40'), Toché (86'), Linares (86')

Incidències: partit corresponent a la jornada número 24 de Segona Divisió, disputat a l'Estadi Municipal de Reus amb la presència de 2.373 espectadors