Back to top

A punt d'aixecar el teló de 'Pels carrerons del darrere', el musical

Els Jardins de Casa Rull es convertiran en l'escenari de l'obra 'Pels carrerons del darrere', que s'estrenarà aquest dissabte en dos passis. Hem assistit a un dels últims assajos per saber com es preparen pel gran dia.

Seguir endavant siguin quin siguin els inconvenients. Aquesta és la premissa amb la qual es basa 'Pels carrerons del darrere', una obra ideada entre Jordi Vall i Joan Masdéu que s'estrena als Jardins de Casa Rull aquest dissabte. Un musical de trenta minuts de durada que s'ha hagut d'adaptar al context actual, tant pel que fa al públic com també per l'equip artístic.

La música té un paper cabdal en aquesta obra, sent el fil conductor de la història, que busca ser una crida a la introspecció de cada persona. A la vegada, els actors i actrius reivindiquen la cultura en temps de pandèmia, no només per la feina dels professionals d'aquest sector, sinó també pel conjunt de la societat.

'Pels carrerons del darrere' s'estrena el 12 de setembre i encara queden entrades per un dels passis, encara que estan a punt de penjar el cartell de complet.

Paraules clau:

Notícies relacionades