Punt d'or del CF Reddis a Montblanc

Els de Marc Carrasco es van trobar amb un resultat advers a l'inici de la segona part (2-0), però van tenir la capacitat de reaccionar i sumar un punt valuós.

El Club de Futbol Reddis va poder salvar un punt en la cinquena jornada de la Segona Catalana. El partit no va començar bé pels interessos dels de Marc Carrasco, que van veure com el Montblanc s'avançava en el marcador al primer minut del duel, amb un gol d'Hector Gonzalez. I el que va passar només començar la primera part, es va repetir a l'inici del segon temps. Marc Àlvarez situava el dos a zero favorable al Club de Futbol Montblanc, un resultat que deixava el Reddis contra les cordes.

Però l'equip de Marc Carrasco no es va rendir i va continuar lluitant per aconseguir un resultat positiu de la Conca de Barberà. Al minut 61 Mohamed va retallar distàncies en el marcador, després d'una bona centrada des de la banda. A quinze minuts pel final, Adrià Suàrez va situar l'empat definitiu després d'un bon contraatac visitant. El Reddis va gaudir d'opcions per firmar el tercer i sentenciar una gran remuntada, però el resultat ja no es va moure.

Amb aquest punt, els de Carrasco continuen imbatuts i se situen tercers amb onze punts.