Back to top

Punt final als casals d'estiu amb 800 inscripcions setmanals

Les activitats d'estiu tanquen temporada amb 800 inscripcions setmanals i 291 inscrits

Els casals educatius i de lleure arriben al seu final amb 800 inscripcions setmanals i pocs ensurts. Des de la regidoria d'Educació se'n fa una valoració positiva, tot i la complexitat de la situació de la Covid. 

291 infants inscrits als casals educatius i de lleure

16 de les 21 escoles de la ciutat s'han obert durant el mes de juliol per acollir algunes de les activitats de lleure estiuenques. Fins a 800 inscripcions setmanals i un total de 291 participants són les xifres que han assolit els casals educatius i de lleure impulsats des del consistori i diverses entitats. Segons el regidor de Cultura i Educació, Daniel Recasens, "ha estat una acollida excel·lent i en una situació estranya" i "considerem que és una rebuda molt bona". 

Els infants amb necessitats especials han estat el 14% dels inscrits

Cal destacar l'atenció a les necessitats especials educatives des dels casals de lleure, que han comptat amb fins a 39 infants amb diversitat. Es tracta del 14% dels infants matriculats a les activitats d'estiu, tant al casal multitemàtic adaptat com a altres casals. Pel que fa al casal multitemàtic adaptat a la Font del Lleó, ha tingut una durada de 4 setmanes, 80 inscripcions setmanals i 23 infants inscrits. 

Respecte a la pandèmia, ha afectat quatre dels casals organitzats i s'han seguit els protocols pertinents marcats per Salut. Els casals d'estiu posen el seu punt final aquesta setmana, a excepció del Casal de Circ aprèn a volar i el casal Píxels, Bits, Bots, Acció! que s'allargaran fins al 13 d'agost. 

Paraules clau:

Notícies relacionades