Back to top

A punt la programació per a la nova edició del Festival FAR

Els Catarres, Beth i Ana Belén són alguns dels noms del cartell del Festival de les Arts de Reus d'enguany.
FAR 2019

El Festival de les Arts de Reus FAR ja té preparada la nova programació per a aquest estiu 2019. Enguany se celebrarà la tercera edició d’aquest cicle, amb un creixement maduratiu important i reforçant els seus eixos principals: diversitat de disciplines artístiques, integració social i cultura per a tothom.

En aquesta edició el FAR s’inicia amb nous públics i formats. Per un costat la Música als Barris, amb una clara vocació integradora i social; per l’altre, les Nits Màgiques, per donar a conèixer disciplines minoritàries en espais patrimonials, i finalment, els macro-concerts per a tots els públics i a l’abast de tothom. El primer dels programes que començarà aquest pròxim cap de setmana és la Música als Barris.

El FAR continuarà el dia 15 de juny, a la plaça de la Llibertat, amb un concert de gran format i adreçat a tot el públic amb els grups Buhos i Els Catarres. El concert, que tindrà entrada lliure i gratuïta, començarà a les 21:30 h.

Ana Belén

El diumenge 30 de juny, a les 21:00 h, a la plaça d’Anton Borrell hi haurà una actuació extraordinària, també de gran format, amb la reconeguda cantant Ana Belén. Les entrades d’aquest concert es posaran a la venda els propers dies a un preu que oscil·la entre els 45, 35 i 25 euros. Finalment, hi haurà l’actuació de Beth a l’Institut Pere Mata, els dies 4 de juliol. Les entrades per a aquest concert costaran 25 euros i sortiran a la venda juntament amb les del concert d’Ana Belén.