Punt de mèrit del CF Reus B Cambrils

El CF Reus B Cambrils rasca un empat (0-0) en la seva estrena a Tercera Divisió. El filial roig-i-negre aconsegueix un punt molt important al camp de l'històric Palamós
crònica palamós cambrils

Estrena satisfactòria del Club de Futbol Reus B Cambrils en el seu debut a Tercera Divisió. El filial roig-i-negre ha empatat (0-0) al camp de l'històric Palamós. Duel igualat i amb un ritme molt alt. Els homes de Lluís Albesa han avisat al 23' mitjançant un xut creuat de Fabra. A mesura que han avançat els minuts els locals han disposat de més i millors ocasions però no han estat encertats de cara porteria. Destacar també l'actuació del porter roig-i-negre Antonio Sillero, aturant-ho tot.

Una de les jugades clau del partit ha arribat al minut 64' quan Xavi Jaime ha vist la segona targeta groga i ha deixat el seu equip amb 10 jugadors. Els locals ho han aprofitat per posar la por al cos i buscar amb insistència la porteria visitant. Els homes de Lluís Albesa han aconseguit mantenir el resultat gràcies al treball defensiu i les aturades de Sillero. "És un bon punt per nosaltres. Acabem de pujar de categoria i jugar a Palamós era un repte i jugar amb 10 també", ha comentat l'entrenador Lluís Albesa després del partit. El tècnic roig-i-negre ha afegit: "Hem competit els primers 25 minuts, després si que el Palamós ha estat superior i a la segona part hem tornat a competir. Al final només defensàvem l'empat que ja ens estava bé".

El Reus B Cambrils se situa a la dotzena posició del grup 5 de Tercera Divisió en una classificació molt igualada, només tres equips han guanyat i 14 dels 20 han empatat. Diumenge que ve els cambrilencs rebran la visita del Vilafranca a les 5 de la tarda.