Back to top

A Punt de Música, la nova iniciativa de les Biblioteques de Reus

Arran de l'any 'Reus, ciutat de la música', la Biblioteca Central Xavier Amorós ha posat en marxa la iniciativa 'A punt de Música'. Una cita entre els amants del quart art que volen ampliar els seus coneixements sobre algunes de les peces musicals més populars.
A Punt de Música, la nova iniciativa de les Biblioteques de Reus

Un Club de Lectura, però portat a l'estil més musical. Aquest és l'objectiu principal de 'A punt de música'. La nova iniciativa cultural de la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus. I és que malgrat que fa anys que des de l'entitat s'intenta organitzar una activitat relacionada amb el quart art, ha estat arran de l'any 'Reus, ciutat de la música', quan s'ha acabat fent el pas endavant. Una iniciativa amb què també es vol deixar constància que les biblioteques no són només llibres.

"La biblioteca l'associem sempre amb temes de llibres i de lectura, però també hi ha una part molt important d'audiovisuals: de música i de cinema", explica la directora del servei municipal de Biblioteques de l'Ajuntament de Reus, Cristina Garreta.

Una activitat que ha estat coordinada pels professors de l'Escola de Música del Centre de Lectura i que està molt relacionada amb la programació musical del territori. I és que abans d'escoltar alguns dels concerts programats, els assistents d''A punt de música', podran descobrir la història i les curiositats que s'amaguen al seu darrere. Per aquest motiu, aquest mes de desembre, s'ha escollit el Cant de la Sibil·la. Una peça històrica que s'interpreta per les festes de Nadal.

Una peça que a Reus es podrà escoltar el pròxim dilluns 24 de desembre al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia. No obstant això, 'A punt de música' no s'atura aquí. I és que la pròxima cita serà el 9 de gener, per parlar de 'Carmina Burana'.

Paraules clau: