Un punt de valents

SILVIA ANDREO

El Reus ha empatat a 1 al camp del líder, el Villarreal B. Els roig-i-negres han sumat un valuòs punt després de jugar 50 minuts en inferioritat numèrica. Els roig-i-negres es van quedar amb només 8 futbolistes sobre la gespa després de les expulsions de Benito, Dinis i Vítor. El que hauria pogut ser un gran partit entre dos dels millors equips de la categoria ha quedat deslluït per un dolentíssim arbitratge.

El Reus saltava a la gespa del Mini a per totes i de fet en la primera aproximació dels roig-i-negres a la meta rival ha arribat el gol. Minut 9 i Vítor ha col•locat la pilota al segon pal perquè Fran rematés de cap al fons de la porteria. Els de Natxo González s'avançaven al camp del líder i semblava que la tarda seria plàcida. El Villarreal però no ha trigat a reaccionar i només dos minuts després ha establert l'1 a 1 amb aquest golàs d'Anton Svech.  Quan quedaven tres minuts per arribar a la mitja part, l'àrbitre ha començat a pendre protagonisme i ha expulsat Benito per una entrada a Leo Suárez mostrant-li la segona groga.

El Reus marxava al descans amb un home menys. Al minut 70 Herrero Arenas no ha volgut assenyar un penal sobre Olmo que han reclamat els jugadors roig-i-negres i a sobre ha xiulat falta en atac. I al 73 Dinis ha estat la següent víctima del col•legiat quan ha vist la vermella directa per una falta al porter local. Cinc minuts després i quan quedaven encara 15 minuts per endavant Vítor també ha hagut de marxar cap als vestidors per protestar una falta al centre del camp. Però tot i la situació increíble que estava vivint el Reus, l'equip ha sapigut gestionar la inferioritat numèrica, replegar-se bé i resguardar el punt que tenia a la butxaca. Després d'aquest empat la distància entre el Villarreal i els roig-i-negres segueix sent la mateixa, 3 punts. Diumenge vinent rebran un altre rival directe, el Lleida.