Punt valuós del CF Reddis a Cambrils

L'equip dirigit per Marc Carrasco va sumar un empat de valor al camp del Cambrils Unió, un dels equips cridats a estar a la part alta de la Segona Catalana.

La segona jornada de la Segona Catalana presentava el primer plat fort del curs, amb el duel que enfrontava el Cambrils Unió i el Club de Futbol Reddis, dos dels candidats a quedar entre les tres primeres places que donen accés a la fase d'ascens a la Primera Catalana.

En un partit que va ser igualat, Antonio Domínguez va avançar l'equip de la vila marinera amb el primer gol al minut 38 de la primera part, a la sortida d'un córner. Quan semblava que s'arribaria al descans amb un marcador advers als interessos reusencs, Uri Benito va empatar el partit amb un autèntic golàs de falta, una diana que donava aire als de Marc Carrasco.

A la segona part el Reddis va continuar collant el rival i una jugada individual de Marc Blasi, que va ser aturada pel porter local, es va convertir en un refús que va ser aprofitat per Erik González (1-2). Semblava que el Reddis s'emportaria els tres punts, però al minut 83, Mikel Torondel va anotar el gol de l'empat després d'aprofitar un refús de Rodenas a l'interior de l'àrea petita (2-2).

D'aquesta manera, el Club de Futbol Reddis se situa tercer del subgrup 8A de la Segona Catalana amb quatre punts. La setmana vinent, els de Marc Carrasco jugaran el tercer partit consecutiu fora de casa. En aquesta ocasió, serà al camp de la Pobla de Mafumet B.

FOTOGRAFIA: CF Reddis