Back to top

"Purito" Rodríguez, diumenge a Riudoms en l'homenatge als ciclistes morts

El sector del ciclisme català estarà àmpliament representat aquest diumenge a Riudoms, en l'acte reivindicatiu i d'homenatge als dos ciclistes atropellats mortalment el passat cap de setmana al terme municipal de Montbrió del Camp.
"Purito" Rodríguez, diumenge a Riudoms en l'homenatge als ciclistes morts
Imatge de 'Ciclismo a fondo'

Entre els que assistiran a l'acte hi haurà els ex ciclistes professionals Joaquim Rodríguez "Purito", Àngel Edo i Xavi Florencio. També han confirmat la seva assistència l'advocat de l'Associació de Ciclistes Professionals, Alfonso Triviño, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, diverses personalitats vinculades al ciclisme i al món de l'esport, i representants polítics de la Generalitat, la Diputació de Tarragona, i alcaldes de les poblacions veïnes.

Ocuparan, també, un lloc destacat, els familiars de víctimes i lesionats en accidents de bicicleta. S'afegiran a la concentració ciclistes federats i no federats, aficionats a la bicicleta, i representats de clubs i associacions relacionades amb la bicicleta.

L'acte començarà a les 10:45 hores amb la concentració dels assistents al passeig Germans Nebot de Riudoms. A les 11 hores es llegirà un manifest i un familiar de les víctimes dirigirà unes paraules als assistents. Un quart d'hora més tard es farà una marxa lenta amb bicicleta fins al punt de la carretera T-310 on es va produir l'accident. Finalment es farà una ofrena floral i penjada de mallots ciclistes en homenatge a les dues víctimes mortals. L'acte finalitzarà amb la tornada al punt d'inici, a Riudoms.

Tot plegat amb l'objectiu de donar veu al col·lectiu i dir prou als homicidis, així com exigir més respecte a les carreteres. Entre les principals reclamacions dels ciclistes hi ha la reforma urgent de la Llei, l'enduriment del codi penal i l'exigència de prou alcohol i drogues al volant.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades