Back to top

Quarta posició per a Canales i el Grup Xou Gran al Mundial de Patinatge

Els dos actors del Reus Deportiu compleixen els seus respectius objectius i per ben poc no s'emporten el bronze cap a Reus. Tant Canales com el Grup Xou Gran aconsegueixen la quarta posició al Mundial de La Vendée 2018 donant per tancada una temporada en majúscules pel patinatge roig-i-negre.
Imatge de 'Once Upon a Time' la coreografia del Grup Xou Gran del Reus Deportiu

Sergio Canales

El patinador del Reus Deportiu, Sergio Canales, ha aconseguit la fita de posicionar-se com un dels cinc millors patinadors individuals del món. Després de proclamar-se campió de Tarragona, de Catalunya i subcampió d'Espanya en modalitat individual, ara, l'esportista madrileny supera una nova fita complint el repte que s'havia proposat: situar-se entre els cinc patinadors més destacats de La Vendée 2018. El roig-i-negre, entrenat per l'expatinador Òscar Molins, ha quedat per darrere d'Amadesi, tercer, el català Pere Marsinyach, segon, i el campió, l'italià Lucaroni. Una molt bona execució de la coreografia que gairebé li val la medalla de bronze en el cinquè Mundial al qual participa.

Grup Xou Gran del Reus Deportiu

D'altra banda, qui també compleix l'objectiu marcat és el Grup Xou Gran del Reus Deportiu. 'Once Upon a Time" ha estat la quarta millor coreografia d'aquest Campionat Mundial i permetrà a les roig-i-negres sortir dels últims conjunts a pista al Barcelona World Roller Games 2019, un fet que suposa ser recordades més fàcilment pels jutges assistents a la competició. L'actuació ha rebut una puntuació de 8,7 en valoració tècnica i de 9 en artística. Les roig-i-negres han tornat a disputar un Mundial per la porta gran després d'aconseguir, aquest 2018, la tercera posició al Campionat d'Espanya.

Recordar que el patinador del Reus Deportiu, Pau Garcia, es va proclamar campió del món el passat dimarts en categoria júnior, assolint el millor resultat pel club roig-i-negre en aquest Mundial.

Notícies relacionades