Back to top

Quatre joves de Reus, camí cap a l'Uniraid

Participaran del 15 al 28 de febrer en un ral•li solidari que té lloc al Marroc i que permet als estudiants guanyar crèdits a les seves respectives universitats.
Imatge dels participants reusencs d'Uniraid

Uniraid és una experiència que permet als estudiants guanyar crèdits a la universitat gràcies a la seva participació en un ral·li solidari pel Marroc.

Enguany són quatre els joves de Reus que hi participen i la seva missió consisteix a repartir material solidari i fer tasques de manteniment a les ciutats on s'aturin.

Imatge dels vehicles que participaran a Uniraid
Imatge dels vehicles que participaran a Uniraid

Ells mateixos preparen els cotxes

Recorreran el regne alauita amb dos vehicles que han de complir l'únic requisit de ser matriculats fa més de vint anys. Un fet que els obliga a posar-los a punt per poder enfrontar l'experiència en garanties, i per tant, disposar dels coneixements mecànics necessaris per fer-ho.

A més a més han buscat tots els patrocinadors possibles perquè els hi financin un desplaçament que té un cost superior a tres mil euros.

Imatge detallada d'un dels vehicles que participarà a Uniraid
Imatge detallada d'un dels vehicles que participarà a Uniraid

El viatge, asseguren, els ensenya "no solament a ser solidaris, sinó també a resoldre conflictes, guanyar confiança i millorar les relacions personals entre companys". Valors que els podran aplicar en el món laboral el dia de demà.

Notícies relacionades