Back to top

Quatre noves morts per coronavirus al Camp de Tarragona

La demarcació suma 44 nous casos aquest dimecres. Un fet que eleva la xifra als 272 a tota la província de Tarragona.
Mapa 272 casos demarcació.

A dia d'avui s'han comptabilitzat, 44 nous casos a la demarcació de Tarragona. Un fet que eleva el nombre de casos positius de coronavirus a 272 a tota la província. D'aquests, 129 es troben ingressats, dels quals 41 mantenen l'ingrés a l'UCI.

De fet, des del Departament de Salut han confirmat 4 noves morts arran de la pandèmia al Camp de Tarragona, fet que situa en un total de 9 víctimes mortals a tota la demarcació.

Confirmen 10 positius a la residència Ballús de Valls

De fet, aquesta tarda s'han confirmat 10 casos positius de coronavirus a la residència Ballús de Valls. Un brot que es va detectar fa pocs dies, arran dels símptomes que presentava una de les infermeres. A més, prop del 70% del personal del centre està de baixa per simptomatologia.

A la vegada, el Departament de Treball ha intervingut avui la residència i ha encarregat a la Fundació pública municipal Vilaniu la gestió immediata d'aquest equipament. Així mateix, ha designat un funcionari públic per supervisar i coordinar les mesures adoptades i garantir que l’activitat del centre residencial es presti amb garanties.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades