Back to top

Què faran els reusencs per Nadal?

Des que la Generalitat va donar a conèixer les limitacions de cara a les trobades nadalenques, les famílies catalanes ja han començat a replantejar els tradicionals àpats d'aquestes festes

Els àpats familiars són el pal de paller de les festes de Nadal. Enguany i en el marc del pla de la Generalitat per contenir la pandèmia, les trobades es limiten a un màxim de 10 persones i no es recomana ajuntar més de dues bombolles de convivència diferents.

Un seguit de mesures que, per descomptat, han alterat les previsions organitzatives en moltes llars catalanes. Amb tot però, que les xifres de la pandèmia no es disparin aquestes festes dependrà de les decisions individuals.

Preguntats per aquest Nadal excepcional, els reusencs apunten, tot i que es trobaran a faltar les tradicions com les hem viscut fins ara, "aquest no serà l'últim Nadal" i que "l'important és poder-ho explicar l'any que ve", planteja en Paqual Abad.

Sobre com seran aquestes festes, encara queden algunes incògnites, a resoldre en els pròxims dies, com ara, si podrem moure'ns o no per la resta de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades