Back to top

Que segueixi la festa

El Reus Deportiu rep aquest dissabte a les 21:00 hores la visita de l'Asturhockey, cuer de l'OK Lliga. Els roig-i-negres volen allargar l'excel·lent inici d'any i el bon estat de forma de l'equip.
prèvia reus deportiu asturhockey

El Reus Deportiu està registrant un 2018 impecable. Els roig-i-negres han començat l'any de la millor manera possible. El conjunt de Jordi Garcia compta els partits en victòries: Lleida, Oliveirense, Voltregà i Noia. A més, el registre de cara porteria és excel·lent: 20 gols marcats i només 1 encaixat. En els darrers 3 partits els reusencs han deixat la porteria a zero. "No només és cosa meva, és de tot l'equip perquè m'ajuden molt defensivament i això és nota després en el marcador", ha comentat el porter Càndid Ballart en la prèvia del partit. "Tot el que es fa a l'entrenament es marca després en el partit", indica el meta roig-i-negre.

El Reus Deportiu rep aquest dissabte a les 21:00 hores de la nit la visita de l'Asturhockey, el cuer de l'OK Lliga. Els asturians només han sumat 5 punts en el que portem de temporada i a domicili han perdut tots els partits. "Ara anem amb una dinàmica bona. El 2018 encara no hem perdut i contra l'Asturhockey esperem allargar-ho més", ha explicat Ballart.

Els roig-i-negres intentaran allargar l'excel·lent inici d'any i el bon estat de forma de l'equip per tal de continuar vius en la lluita pel títol de la lliga.

Paraules clau: