Back to top

Queixes pel trànsit que genera el Pare Manyanet

Els veïns de Mas Vilanova es queixen del que anomenen 'caos circulatori' a l'entorn de l'escola Pare Manyanet.
Cotxes aparcats al Pare Manyanet

Els veïns de Mas Vilanova asseguren que porten anys patint el que anomenen 'caos circulatori' al voltant del centre. Diuen que hi ha conductors incívics que no respecten els guals, que aparquen damunt la vorera, a les rotondes i als passos de vianants.

Això, segons els veïns, comporta problemes a aquelles persones que volen sortir de casa seva amb el cotxe i fins i tot a peu. Una situació que, tal com expliquen els residents a la zona, ha arribat a provocar accidents i enfrontaments amb els pares.

Aparcaments

Mesures de protesta

Denuncien que tot plegat està en mans de la Guàrdia Urbana, a qui ja han avisat dels problemes, però que aquests no fan res per esmenar-ho i posen sobre la taula que el sistema de càrrega i descàrrega dels alumnes no funciona. Els veïns estudiaran accions i no descarten tallar el carrer en hora punta com a mesura de protesta.

Embussos en altres centres

Els embussos a l'escola Pare Manyanet no són els únics que es generen a la ciutat. De fet, fa un mes es tornava a posar sobre la taula els problemes de circulació al voltant de l'escola La Salle, on la Guàrdia Urbana desplega dispositius regularment per controlar els vehicles.

Embussos a l'escola La Salle

Paraules clau:

Notícies relacionades