Back to top

Qui forma part del Comitè d'Emergències de Reus?

És el grup de persones que es reuneixen cada dia i decideixen les mesures oportunes que s'apliquen a la ciutat. Qui són?
Comitè Emergències Reus

Des de l'esclat de la crisi del coronavirus que s'ha constituït a Reus el Comitè d'Emergències. Un grup d'alts càrrecs de la política i els serveis municipals que s'encarreguen de prendre les decisions més importants d'aquests dies a la plaça del Mercadal. 

Fins ara han decidit mesures profilàctiques com tancar els parcs infantils, les terrasses de bars i restaurants, ajornar els pagaments de taxes i impostos o incrementar la presència policial als carrers de la ciutat i començar a aixecar actes a aquells que no compleixen amb el confinament preventiu, a més de garantir la gratuïtat de les zones blaves municipals

comite

En els pròxims dies, el Comitè d'Emergències de Reus continuarà fent les reunions oportunes per garantir la seguretat de tothom i les mesures necessàries. L'alcalde Carles Pellicer ja ha agraït el to positiu i constructiu de la CUP i el PSC, i ha començat a incorporar algunes de les seves propostes a les indicacions que després es prenen. 

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades