Back to top

Quim Torra homenatja les víctimes dels atemptats

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet aquesta tarda una ofrena floral i un minut de silenci al Memorial per la Pau de Cambrils, en record a les víctimes dels atemptats terroristes d'ara fa 2 anys.
ofrena floral quim torra

Breu, però sentit homenatge, el que ha presidit aquesta tarda de diumenge el president de la Generalitat, Quim Torra, al passeig Marítim del Cambrils. L'escenari de l'acte ha estat on, ara fa dos anys, es va produir el segon atemptat gihadista en poques hores, després del de la Rambla de Barcelona. El mateix lloc on, a l'agost de l'any passat, s'hi va inaugurar el Memorial per la Pau. Torra ha estat acompanyat de la seva esposa i altres representants polítics.

Tot i que enguany l'Ajuntament de Cambrils no ha organitzat cap acte oficial, a l'ofrena hi ha assistit el primer tinent d'alcalde, Lluís Abella, i altres regidors i autoritats polítiques, com també representants d'entitats locals i cossos policials.

Prèviament a la visita de Torra, des del consistori cambrilenc s'havia emès un comunicat on s'expressava l'agraïment pel suport rebut durant tot aquest temps.

Durant l'acte s'han manifestat silenciosament mig centenar de persones convocades pel CDR del Camp de Tarragona exigint explicacions i responsabilitats sobre els atemptats.