Back to top

Quines botigues estan obertes a Reus?

La Unió de Botiguers ha creat una relació de tots els establiments adherits a l'entitat que mantenen l'activitat tot i el confinament obligatori. Alguns són punts de venta de productes de primera necessitat i d'altres ofereixen un servei de venda online.
obert

Que el sector comercial serà un dels més afectats per l'estat d'alarma és una evidència que fa temps que és sobre la taula.

Els botiguers de la ciutat fa temps que demanen solucions per evitar una desfeta que podria ser funesta. Amb tot, les entitats comercials de la ciutat busquen la manera de posar en valor els seus associats. És el cas de la Unió de Botiguers, que ha creat una relació dels establiments oberts durant la pandèmia i també d'aquells que ofereixen venda en línia. 

Consulta aquí el llistat 

La Unió de Botiguers considera indispensable el suport de la ciutadania per aconseguir que els petits comerciants puguin sortir de la crisi que s'albira. Avisen, això sí, que el llistat i la relació de punts comercials oberts o que ofereixen serveis online pot anar variant. 

NOTA: El llistat correspon als establiments adherits a la Unió de Botiguers. El llistat d'establiments oberts és superior. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades