Back to top

Ràdio Cambrils tornarà a les ones abans de les eleccions municipals

Ràdio Cambrils tornarà a les ones abans de les eleccions municipals. Així ho confirmen fonts del consistori, que apunten que la posada en marxa d'aquest mitjà de comunicació serà progressiva.
Ràdio Cambrils

El març és el mes en què està previst que Ràdio Cambrils reneixi. Després d'aprovar pels pèls amb majoria reforçada el nomenament del seu director, el periodista tarragoní Adrià Muñoz Punzano, el mitjà de comunicació local es prepara per renéixer de les seves cendres. Està previst que en quinze dies Muñoz s'incorpori a la nova feina i poc després ho faci la redactora, que ha estat designada després de guanyar el concurs públic on s'hi van presentar una dotzena de candidatures, encara que només 3 van acabar fent la prova final. Pel que fa a la figura de tècnic, des del consistori apunten que les seves funcions les assumirà un treballador de l'ajuntament, qui assessorarà al mitjà. Tot i això, no es descarta que en un futur s'aposti per una nova persona que s'encarregui d'aquestes tasques. 

Des del consistori apunten que existirà un període de prova de la ràdio i que la seva programació s'anirà elaborant de forma progressiva.

Ara bé, el nomenament del director no ha estat senzill. Les crítiques van centrar el debat en seu plenària del passat divendres. Finalment però, el nomenament s'ha aprovat amb el suport de 14 de 21 vots, els mínims necessaris. Paral·lelament, des del consistori s'apunta que els estudis ja estan a punt, però a causa de les campanyes electorals no es podrà inaugurar de forma convencional. Per això, s'està estudiant la manera com es podrà donar a conèixer la recuperació de Ràdio Cambrils, sempre emparats per la llei electoral.

Notícies relacionades