Back to top

Rafa 'Chumbi' tornarà a l'Estadi

El Partit d’aquest diumenge serà especial per l’ara davanter del filial valencianista Rafa ‘Chumbi’, molt recordat a Reus pels seus gols decisius amb la samarreta roig-i-negra, 8i ser un dels pilars de l’equip en l’ascens a Segona Divisió B l’any 2011.

L’ex davanter reusenc Rafa Chumbi viu amb èxit la seva primera temporada en el filial valencianista. Guanyant-se la titularitat amb el conjunt ché, s’ha convertit en el màxim realitzador dels valencians amb 10 dianes en 26 encontres, col•locant-se així a només 3 del pitxitxi de la categoria, el golejador de l’Elx Christian Herrera. Però aquest serà un partit especial per Chumbi, ja que serà el primer cop que tornarà a trepitjar la gespa de l’estadi Municipal després de marxar a l’estiu del 2012 destí al filial de l’Almeria, en busca d’un futur a com a mínim Segona Divisió.

Al filial de l’Almeria va respondre amb gols al l’Almeria B, amb 10 dianes en 18 encontres, fet que li va servir per jugar aquella mateixa temporada a Segona Divisió A amb el primer equip, tot i que amb rol de suplent. L’atacant fins i tot va marcar un important gol a camp del Girona en els últims minuts d’encontre i va poder també celebrar l’ascens a Primera Divisió del quadre andalús.

Tot i aquesta gran progressió, aquest any ha decidit viatjar a València, on els gols segueixen essent els protagonistes dels seus partits. Ara tornarà a Reus, equip on va triomfar. A la seva primera temporada va anotar 13 gols, amb 4 dianes en els partits de play off d’ascens. A la segona, 13 gols més per l’atacant que va formar dupla d’atac amb Sergio León.

Aquella segona temporada va ser la millor de la història del Reus a Segona Divisió, quedant vuitens a la classificació. Podent marxar aquell mateix mercat d’hivern a l’Elx va decidir quedar-se. Finalment a l’estiu va posar direcció a Almeria per seguir creixent. Ara torna a l’equip on va fer història, tot i que ara és la porteria del Reus la que perilla.