Back to top

El Rally Costa Daurada Legends Reus exhibeix el millor motor clàssic

Les carreteres del Baix Camp i el Priorat han estat els escenaris de la cinquena edició d'aquesta competició, i el tram inèdit d'El Molar s'ha posicionat com el segment més concorregut pels aficionats.
Imatge del Rally Costa Daurada Legends Reus

El Rally Costa Daurada Legends Reus baixa la persiana de la seva cinquena edició després de reunir al territori a més de 90 vehicles llegendaris.

La plaça de la Llibertat de Reus ha estat el centre neuràlgic de la competició, protagonista del reagrupament nocturn i també de l'entrega de premis. Però la veritable emoció s'ha viscut a la carretera.

En dues jornades de recorregut, els participants han doblat fins a set trams diferents: el de Farena, el del Montsant, el de la Mussara, el del Priorat, el de la Teixeta, el de Colldejou i el d' El Molar. Aquest últim, dotat d'un especial interès, ja que els aficionats als vehicles de motor han pogut veure, per primera vegada en la història d'aquest ral·li, la sortida i l'arribada d'un segment sense moure's del lloc.

rallu

Els cotxes, tots de més de vint anys, podien competir en diferents categories, diferenciades en les modalitats de velocitat, regularitat i una d'exhibició, exempta de conduir pels més de 140 km cronometrats i 480 de recorregut que conformen els circuits del territori.

Guanyadors

Els pilots més ràpids han estat Víctor Ribot i Jordi Ros a bord d'un Renault 5 GT Turbo, que han destronat als reusencs David Espasa i Joan Codinachs. En les diferents categories cronometrades, els més regulars han estat Joaquim Gummà i Joaquim Turón, i també la parella formada per Antoni Verdaguer i Maria Jesús Mora.

Paraules clau:

Notícies relacionades