Back to top

Ramon Folch, nou jugador del Real Oviedo

El conjunt asturià anuncia el fixatge del migcampista reusenc. Folch firma per dues temporades i formarà part d'un projecte que aspira a ascendir a Primera Divisió.
ramon folch

Era un secret a veus i avui s'ha fet oficial. Ramon Folch jugarà la temporada que ve al Real Oviedo. El conjunt asturià ho ha fet oficial aquest divendres al matí. El migcampista reusenc, de 27 anys, acabava contracte aquest 30 de juny i va anunciar mitjançant xarxes socials que no seguiria al CF Reus. Juan Antonio Anquela, nou entrenador de l'Oviedo, tindrà a la seva plantilla un dels jugadors revelació de la temporada. Folch ha firmat per dues campanyes i serà presentat el proper dijous 6 de juliol a les 13:30 hores.

Ramon Folch arriba a un club que està preparant un projecte per ascendir a Primera Divisió. El reusenc militarà al Real Oviedo després de passar pel FC Vilafranca, Cambrils, CF Amposta, UB Conquense i CF Reus. "Vestir aquesta samarreta és una gran responsabilitat. Defensaré aquest escut donant cada dia el millor de mi", ha explicat Ramon Folch als mitjans oficials del club.