Back to top

Ramon Folch s'acomiada del CF Reus

El migcampista reusenc ha penjat un comunicat al seu compte de twitter acomiadant-se del club i l'afició. Ramon Folch jugarà, molt probablement, la temporada que ve al Real Oviedo.
ramon folch

Ja s'ha acabat la lliga i es comencen a conèixer les primeres baixes del Club de Futbol Reus. Ahir al matí Ángel Martínez i Alberto Benito es van acomiadar de l'afició a través del seu compte d'Instagram. Doncs bé, avui ha estat el torn del capità de l'equip, Ramon Folch. El reusenc ha penjat un comunicat al seu compte de twitter acomiadant-se de l'afició roig-i-negra. El migcampista posa punt i final a la seva trajectòria com a futbolista del CF Reus. Folch ha explicat que "ha arribat el moment de cloure una etapa" i ha donat gràcies a tots aquella gent que ha cregut en ell i ha mostrat incondicionalment el seu suport.

El reusenc, que ha jugat 4 temporades al club, ha reconegut que el seu pas per l'equip "ha estat més que un somni i un orgull" i ha acabat acomiadant-se fent un agraïment al club, a tots els seus integrants i a l'afició. El destí de Ramon Folch serà probablement l'Oviedo, un projecte per ascendir a Primera Divisió.