Raül Marín endolla el Reus Deportiu

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ha guanyat 4 a 1 a l'Alcobendas en la jornada entre setmanal de l'hoquei Lliga. Raül Marín amb un hattrick i Marc Torra han fet els gols d'un partit que s'ha jugat a dos quarts d'una del migdia. Tot i el marcador, el Reus ha tingut  dificultats per superar a un dels equips revelació d'aquestes primeres jornades. El conjunt madrileny havia guanyat tots els partits de Lliga.

El conjunt madrileny ha demostrat perquè és una de les revelacions d'aquest inici de temporada oposant resistència en tot moment. El Reus Deportiu La Fira ha tingut en Pedro Henriques una de les figures clau per mantenir la porteria a 0 en els primers compassos amb dues aturades de falta directa.

Un partit travat que només es podia desbloquejar amb una genialitat. Ha estat el de sempre, Raül Marín, que amb una jugada marca de la casa ha posat l'1 a 0 al minut 17 de partit. A la segona meitat el reusenc ha eixamplat el marcador mitjançant una falta directa. Una acció que s'ha repetit poc després. Al 36 Marc Torra ha provocat una targeta blava a Marcos López i de la falta directa que ha nascut el Reus Deportiu La Fira s'ha col·locat amb un 3 a 0 favorable.

En els instants finals del partit una nova blava per l'Alcobendas ha permès un nou gol roig-i-negre, en aquest cas de Marc Torra i a dos minuts pel xiulet final David Florent ha anotat el 4 a 1 definitiu.

El proper partit del Reus Deportiu La Fira serà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la pista del Noia Freixenet.