Back to top

Es reactiva la marca Guies de les Muntanyes de Prades

La vila vermella vol garantir una oferta turística de qualitat i consolidar el turisme familiar

La marca Guies de les Muntanyes de Prades es reactiva per consolidar-se a la vila vermella. Es tracta d'una marca que té l'objectiu de garantir una oferta turística àmplia amb activitats segures i apuntalar el turisme familiar de qualitat.

Guies de les Muntanyes de Prades: una col·laboració per consolidar el turisme familiar

Aquesta marca creada el 2017, es reactiva aquest any amb la col·laboració del consistori i les empreses Astroprades, Gorg Aventura i Prades Aventura. L'alcaldessa, Lídia Bargas, assegura que compten amb la voluntat de "poder donar als visitants una àmplia oferta d'activitats" i que intentaran "estar a l'altura de tota la gent que ve a Prades". 

Prades comptarà amb una prova pilot d'instal·lació de parquímetres

També s'aplicaran noves actuacions al municipi com la instal·lació de parquímetres al carrer Colomers i a l'aparcament de les monges com a prova pilot. Seran un centenar de places aproximadament per regular les zones d'aparcament i els pradencs tindran una tarifa reduïda. 

Altres intervencions seran la instal·lació de càmeres de trànsit a les entrades del poble i l'impuls del projecte del centre d'interpretació de la reina Margarida. Bargas també ha anunciat que es troben en l'última fase per aprovar el projecte de construcció del Parc Astronòmic al Pla de la Guàrdia.

La cultura, protagonista de l'estiu pradenc

La vila vermella també serà l'escenari d'altres activitats culturals com el Campus Rock del 12 al 17 de juliol, amb diversos concerts oberts al públic, i la Fira del Vi i el Cava el cap de setmana del 17 i el 18 del mateix mes que comptarà amb l'actuació dels reusencs Koeman. La setmana següent, a partir del 25 de juliol, tindran lloc el curs i els concerts de clarinet. 

Paraules clau:

Notícies relacionades