Back to top

Rebaixes al límit per tancar la campanya d'hivern

Cap de setmana intens pels comerciants de Cambrils que han participat a la Fira Últims Preus. Una quinzena de botigues ha sortit al carrer per apropar-se als compradors i eliminar els estocs de la temporada d'hivern. El temps ha estat favorable i els botiguers s'han mostrat satisfets amb les vendes.
rebaixes d'hivern cambrils

El port de Cambrils ha estat, un any més, l'escenari de la Fira Últims Preus. Una quinzena de botigues han muntat vint-i-dues paradetes de roba i complements que han ofert els seus productes a preus molt rebaixats per animar a les persones que passejaven pel passeig marítim, a comprar. La dinamitzadora de la Unió de Botiguers de Cambrils, Sílvia Coll, ha dit que els comerciants s'han mostrat satisfets amb les vendes, i que "els clients han pogut comprar peces a preus de fins el 70%".

Els botiguers també veuen amb bons ulls iniciatives com aquesta perquè els serveixen per liquidar estocs i per donar-se a conèixer, sobretot en el cas de botigues que no estan al port i que queden en llocs una mica amagats.

Ara els cambrilencs hauran d'esperar fins les rebaixes d'estiu per viure una nova fira comercial al carrer amb grans descomptes.