Recital ofensiu del CF Reddis a Altafulla

Segon triomf consecutiu del Club de Futbol Reddis a la Segona Catalana. L'Altafulla no va poder fer res davant de l'equip dirigit per Marc Carrasco (0-5).

La faceta golejadora del Club de Futbol Reddis continua en plena forma. Després de marcar sis gols la setmana passada davant el Bonavista, aquest dissabte la víctima va ser l'Altafulla, que va encaixar cinc dianes.

Partit controlat pels de Marc Carrasco des del primer moment. Al minut 29, Uri Benito va avançar els reusencs des de l'interior de l'àrea. Deu minuts després, el porter local va aturar un xut a boca de canó d'Erik, però Adrián Jiménez va aprofitar el refús per fer el segon gol visitant abans del descans.

A la segona part, el Reddis va deixar el partit dat i beneït amb dos gols en cinc minuts. Primer el Cholo va fer el tercer a la sortida d'un córner, i després Erik va fer el quart des del punt de penal. Al minut 77, Unai Borrero va fer el definitiu 0 a 5.

Segon triomf consecutiu d'un Reddis que es manté en la segona posició de la Segona Catalana amb 20 punts.