Back to top

Recompte final: gairebé 24.000 euros pels encausats de l'1-O a Mont-roig

Tancat el recompte dels diners aconseguits durant la festa solidària en favor dels encausats pels fets de l'1 d'octubre a Mont-roig, la xifra assolida ha estat de gairebé 24.000 euros. El que suposa haver superat en més de 10.000 euros el repte fixat de 13.300 euros.
marcador

Les activitats que es van dur a terme el cap de setmana passat a Mont-roig del Camp, en el marc de la festa solidària per aconseguir 13.300 euros, els diners que el Jutjat número 1 de Reus ha exigit als tres investigats de la població pels fets de l'1 d'octubre en concepte de responsabilitat civil, ha estat tot un èxit. La xifra final, un cop tancat el recompte, és de 23.930 euros, una quantitat que supera en més de 10.000 euros el repte fixat per l'organització, a càrrec de l'Assemblea de Mont-roig del Camp, en col·laboració amb les Àvies i Avis per la Llibertat i el CDR Mestral.

Aquests diners aniran a engrossir la Caixa de Solidaritat, el fons econòmic d'on surten els diners per fer front a les sancions imposades a persones per haver participat en accions pacífiques i democràtiques emmarcades en el procés cap a la independència. 

Paraules clau:

Notícies relacionades